Presentatie van Botter naar Kotter


Maak een reservering knop

Evert van der Meer

Van Botter naar Kotter is een boek met verhalen over de Harderwijker visserij en vishandel. Het bevat 26 inspirerende verhalen, unieke foto’s en illustraties. Vormgeefster Sharon Roelofs heeft ervoor gezorgd dat het boek zich qua vormgeving onderscheidt van eerder verschenen boeken over de visserij.
Op vrijdag 2 oktober van 14.00-17.00 uur en op zaterdag 3 oktober van 10.00-16.00 uur geeft de schrijver een boekpresentatie in de Botterloods.

Samen met een fototentoonstelling in de Vischafslag en een bezoek aan een kotter belooft dit een mooi evenement te worden.
Vanwege corona is deze presentatie alleen op inschrijving te bezoeken. Groepjes van circa 15 personen krijgen in ongeveer een uur het programma aangeboden. In totaal is er plek voor ongeveer 130 personen.

Voorverkoop: U kunt het boek kopen na afloop van de boekpresentatie voor de speciale actieprijs van €19,95 (contante betaling). Vanaf 3 oktober ligt het boek bij de Harderwijkse boekwinkels en bij Vishandel Dries van den Berg voor €24,95

U kunt zich hier opgeven voor dit unieke evenement


Maak een reservering knop